Quirine Lemoine wint de 3e ITF World Tennis Tour The Hague

De finale in de single bij de dames is gewonnen door Quirine Lemoine, door de Hongaarse Panna Udvardy te verslaan in twee sets, 7-5 en 6-3.  Het was de tweede ITF World Tennis Tour winst in drie weken tijd voor Lemoine. De als favoriet gestarte Udvardy kon de wedstrijd niet naar haar hand zetten en maakte teveel persoonlijke fouten. Lemoine speelde gedreven en geconcentreerd en liet zien hoe je een finale kan winnen, door ook de lange rally’s in punten om te zetten.

Jelle Sels speelde een uitstekende eerste set tegen de Spaanse “gravelbijter” Javier Barranco Cosano. Echter in de tweede set werd duidelijk dat de Spanjaard het ritme goed te pakken had en draaide het wedstrijdbeeld om. De zeer lange rally’s, werden gewonnen en Jelle Sels moest zowel de tweede als derde set prijsgeven. Setstanden; 6-2, 1-6 en 1-6.

De derde editie van het ITF World Tennis Tour The Hague is wederom een succesvol evenement geweest en toernooidirecteur Mark-Paul Burgersdijk kijkt dan ook uit naar de volgende editie in 2022.

Redactie Frank van Leeuwen – Sportshoots
Meerdere foto’s: SportSnap