Quirine Lemoine en Jelle Sels in de single finales

Op de ITF World Tennis Tour The Hague, staan Jelle Sels en Quirine Lemoine in de finales bij de singles. Jelle Sels wist in een spannende wedstrijd tegen de als nummer 3 geplaatste Tim van Rijthoven, in een “kraker” van een wedstrijd, in drie sets de finale te bereiken. In de derde set moest een Tiebreak tenslotte de beslissing brengen, setstanden: 4-6, 6-3 en 7-6(3). De sterk spelende Spanjaard Javier Barranco Cosano wist zich te ontdoen van de Zwitser Johan Nikles  in twee sets,  met 7-5 en 6-4, en plaatste zich voor de finale tegen Jelle Sels.

Quirine Lemoine wist in het Nederlandse onderonsje tegen Arianne Hartona in twee sets de finale te bereiken (setstanden: 6-3 en 6-4). De sterk spelende Hongaarse Panna Udvardy, als derde geplaatst, won het halve finaleduel met Richel Hogenkamp met 6-3 en 7-5.

De finales van de  ITF World Tour The Hague worden op 4 juli, op het centercourt van Sportcentrum De Rhijenhof, gespeeld vanaf 11:30 uur.

Redactie: Frank van Leeuwen – Sportshoots
Voor meerdere foto’s: SportSnap