LTC Naaldwijk en LTC Leimonias strijden om het NL-kampioenschap

Het team van LTC Naaldwijk staat in de finale, zondagmiddag, voor het thuispubliek. Leimonias werd in eigen huis verrast met een 4-2 nederlaag en moet een andere tactiek bedenken om zondagmiddag het Nederlands kampioenschap voor teams mee naar Den Haag te kunnen nemen.

Verrassend was de mooie overwinning van Eva Vedder (foto) op Valentina Grammatikopoulou met 0-6, 7-5 en 6-4. Dit was het toonbeeld van willen winnen. Het Westlandse team heeft hierna in alle partijen aangetoond dat dit een finale wordt met kansen voor beide teams.

Valentyna Irakhneko trok de stand nog gelijk, door met 6-4, 6-1 te winnen en goed spelend Sarah Gronet geen kans te geven.

In de eerste heren single was Jelle Sels met een 3-6, 2-6 winst duidelijk de betere partij ten opzicht van Tim van Rijthoven. Ryan Nijboer wist de drie setter tegen een goed spelende Jeroen Vanneste niet in winst om te zetten.

De beide dubbelpartijen werden eerlijk verdeeld wat een 2-4 eindstand opleverde voor LTC Naaldwijk.

De finale is zondagmiddag, aanvang 12:00 uur op het Tennispark Naaldwijk, Hoogwerf 10B, 2671 MJ Naaldwijk

Redactie: Sportshoots.nl – Frank van Leeuwen
Foto: SportSnap