Winstpartij voor Waterpolo Den Haag

De Haagse waterpoloërs hebben de laatste bekerwedstrijd met een winstpartij afgesloten tegen ZV de Zaan. De 10-7 winst was meer dan verdiend, gezien het vertoonde spel van de Hagenaars.  De laatste twee wedstrijden, tegen de twee sterkste teams van Nederland, leverde echter afgelopen zaterdag bij de Nederlandse kampioen GZC Donk een verliespartij op met 17-8. De bekercompetitie werd overigens met een fraaie derde plaats afgesloten.

Het team van coach Mark van Engelen kan zich nu gaan voorbereiden op een nieuw seizoen in de Eredivisie. Met de start van het nieuwe seizoen in september zullen alle teams op het hoogste niveau weer enige mutaties ondergaan. Waterpolo Den Haag heeft als enig team in de Eredivisie nog geen sponsor om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Om op een dergelijk niveau te kunnen presteren is Waterpolo Den Haag dan ook driftig op zoek naar een partner, die als hoofdsponsor het Haagse waterpolo wil ondersteunen.

Redactie en foto’s: Frank van Leeuwen – Sportshoots.