Herprogrammering waterpolo bekerwedstrijden


De waterpolo bekerwedstrijden van Waterpolo Den Haag worden eerder gespeeld. De KNZB wil alle wedstrijden voor de bekerfinales zo snel mogelijk laten spelen. In eerste instantie waren de finales gepland na de zomervakantie en voor aanvang van de competitie 2021-2022.

Dit betekent dat Waterpolo Den Haag nu een uitwedstrijd op zaterdag 22 mei tegen Widex GZC Donk in Gouda speelt en op 1ste Pinksterdag, 23 mei in het Hofbad, tegen ZV de Zaan. Bij winst van beide wedstrijden kan Waterpolo Den Haag zich plaatsen voor de halve finales. De bekerfinales, zowel de mannen als vrouwenfinale worden in ieder geval zonder publiek gespeeld. Exacte datum, tijdstip en zwembad zijn nog niet bekend gemaakt door de KNZB.

Competitiewedstrijd tegen PSV
Ook is er besloten om de afgelaste competitiewedstrijd van de Hagenaars tegen PSV, alsnog te laten spelen. De wedstrijd is nu vastgesteld op donderdagavond 29 april in het Hofbad, aanvang 20:00 uur.

Het zal een wedstrijd worden om “des keizers baard”, omdat beide teams zich niet hebben geplaatst voor de kampioenswedstrijden.

De wedstrijd is te volgen via livestream: https://youtu.be/Fip2f8dmMZk

Redactie en foto: Frank van Leeuwen – Sportshoots.nl