Waterpolo Den Haag gaat op puntenjacht

Komend weekend staat er weer een dubbel programma in de eredivisie waterpolo op de agenda voor de Haagse waterpoloërs.  Beide wedstrijden zijn duels die voor Waterpolo Den Haag kansrijk zijn om van de rode lantaarn af te komen. Zaterdag a.s. speelt Waterpolo Den Haag de uitwedstrijd bij Schuurman BZC te Borculo, aanvang 15:00 uur in het zwembad ‘t Timpke. Op zondag wederom een uitwedstrijd tegen De Ham in Krommenie , zwembad De Crommenije, aanvang 16:00 uur.

De uitwedstrijd tegen Schuurman BZC zal niet makkelijk worden. De Hagenaars wonnen wel de bekerwedstrijd in het Hofbad enige weken geleden, maar kunnen nu wel rekenen op een revanche van Schuurman BZC, dat in de sterkste opstelling zal verschijnen. Maar de Hagenaars zijn bij voorbaat niet kansloos in deze wedstrijd, de Haagse mannen spelen buitenshuis de beste wedstrijden, die net niet in winst worden omgezet.

Scheidsrechters in Borculo zijn de heren: R. Evers en E. Schapers

De uitwedstrijd op zondag tegen De Ham staat in het teken van de rode lantaarn. De mannen van De Ham spelen al vele jaren in de eredivisie maar beschikken momenteel niet over een stabiele selectie. Beide teams zijn voornemens om de gedeelde laatste positie te verlaten. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden van twee teams die weinig voor elkaar onder zullen doen.

Scheidrechters in Krommenie zijn de heren: S.P Gransjean en F.K Schoenmaker

Beide wedstrijden zijn via Livestream te volgen.


Redactie en foto: Sportshoots.nl