Waterpolo Den Haag komt een paar doelpunten tekort

De Haagse waterpoloërs hebben in de uitwedstrijd te Borculo laten zien dat men kan meekomen in de eredivisie en weer als team een goede wedstrijd kan spelen. Topscoorder van het team, Bart Turk ontbrak in deze wedstrijd bij de Ooievaars. Met de tussenstanden; 3-0, 1-1, 3-1 en 5-6, was een 12-8 nederlaag het resultaat.

Coach Mark van Engelen kon tevreden zijn met dit getoonde spel. “We hebben onze mindere wedstrijd van afgelopen weekend als groep geanalyseerd en vandaag laten zien dat we beter als team kunnen presteren. De uitwedstrijd morgen tegen De Ham in Krommenie stellen we als doel, om die met winst af te sluiten en ons als team te belonen voor het harde trainen wat we hebben gedaan in de afgelopen weken”.

Doelpunten van Waterpolo Den Haag;
Jorik Amesz 2x, Fabian van Niekerk, Coen Berendse, Koen Heiden, Jeroen Willemse, Kjell Wansleeben en Twan de Kadt allen 1x.

De wedstrijd tegen De Ham zal zondag 21 maart om 17.00 uur aanvangen in Krommenie.

Scheidsrechters zijn de heren: S.P. Gransjean en F.K. Schoenmaker

Via Livestream is deze wedstrijd te volgen:
https://www.youtube.com/channel/UCZnoCRMGuJOPOEUfN0y6iUA

Verslag en foto: Sportshoots.nl