Druk weekend voor Waterpolo Den Haag

Komend weekend staat er een dubbel programma in de eredivisie op de agenda voor de Haagse waterpoloërs. Zaterdag a.s. speelt Waterpolo Den Haag de uitwedstrijd bij SVH Rotterdam, aanvang 17:00 uur in het Sportcentrum de Wilgenring. Op zondag spelen de Hagenaars de thuiswedstrijd tegen het Utrechtse UZSC in het Hofbad, aanvang 15:00 uur.

De uitwedstrijd tegen SVH biedt kansen om de eerste punten binnen te halen in de competitie. De bekerwedstrijd werd in januari gewonnen door Waterpolo Den Haag, echter de beide internationals van SVH, doelman Milan de Koff en schutter Jesse Nispeling, ontbraken in deze wedstrijd. “De wedstrijd tegen SVH is nu wel andere koek. Echter biedt wel mogelijkheden voor ons”, is het gevoel van Coach Mark van Engelen.

Scheidrechters zijn de heren: T.A.H.M. van Wanrooij en J. Weterings

Zondagmiddag komt het sterke UZSC van coach Roeland Spijker naar Den Haag. Een stabiel team dat al vele jaren in de top van de eredivisie te vinden is. Tot nu toe heeft UZSC zijn wedstrijden in winst omgezet. Waterpolo Den Haag in goede doen kan in het Hofbad altijd voor een verassing zorgen.

Scheidsrechters zijn de heren: M. Hendriks en H.G.Y.M. Hinds

Beide wedstrijden zijn via Livestream te volgen.
De wedstrijd zaterdagmiddag tegen SVH is vanuit Rotterdam:
https://www.youtube.com/channel/UCID1k2BDk5h83hnhTrXSzuA

De wedstrijd zondagmiddag tegen UZSC vanuit het Hofbad: https://www.youtube.com/watch?v=1blKwbjUfXs&ab_channel=WaterpoloDenHaag

Redactie en foto: Sportshoots.nl