Waterpolo Den Haag komt tekort tegen AZC

De waterpoloërs van Waterpolo Den Haag konden AZC Alphen niet nogmaals verontrusten in de competitiewedstrijd en verloren verdiend met 10-19. De mannen van Coach Mark van Engelen wisten de eerste periode met een 4-3 voorsprong af te sluiten. Hierna was AZC wakker geschut, met vijf doelpunten en even zoveel assists van international Robin Lindhout, dicteerde AZC de wedstrijd.

Coach van Engelen was helder na afloop, “AZC is nu gewoon nog een maatje te groot, het lukte ons om in het eerste deel van de wedstrijd in het spoor te blijven. Daarna worden er een paar kleine foutjes genadeloos afgestraft door AZC. Andreas Mirales op de midvoorpositie en schutter Robin Lindhout waren gaande de wedstrijd niet door ons af te stoppen. In de laatste periode herpakten we ons gelukkig weer een beetje, maar toen was de wedstrijd natuurlijk allang gespeeld”.

  • Waterpolo Den Haag

De positie op de ranglijst is nog puntloos na drie wedstrijden voor Waterpolo Den Haag, maar zeker niet hopeloos. De drie gespeelde wedstrijden waren tegen gerenommeerde tegenstanders, die in aanmerking komen voor de top 5 plaatsen. Waterpolo Den Haag laat wel zien dat de selectie met veel jonge talentvolle spelers wekelijks stappen maakt.

De periode standen: 4-3, 2-6, 1-6 en 3-4.
De Haagse doelpunten werden gemaakt door: Bart Turk 3, Daan Heiden 2 en Twan de Kadt, Darko Jovanovic, Jeroen Willemsen, Robin Thoen en Koen Heiden allen 1x.

Komend weekend speelt Waterpolo Den Haag zaterdag uit tegen SVH Rotterdam en zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen UZSC Utrecht.

Redactie en foto’s: Frank van Leeuwen – Sportshoots.nl

Geef een reactie