Waterpolo Den Haag maakt het AZC erg lastig

De Haagse waterpolomannen verrasten in de bekerwedstrijd tegen AZC Alphen door telkens de aansluiting te behouden in de scores. In de vierde periode, bij een stand van 7-9,  kreeg Waterpolo Den Haag de unieke kans, na de uitsluiting van Jaccopo Mandolini van AZC, de wedstrijd te doen kantelen. Dit laatste lukte niet en AZC verliet het Hofbad met een 7-11 winst.

Dat AZC het moeilijk had in het Hofbad kwam tot uiting in de frustraties bij enkele spelers. Waterpolo Den Haag speelde een wisselvallige wedstrijd. Mooie aanvallen en doelpunten werden afgewisseld met foutjes, die je tegen een topteam als AZC niet moet maken.

  • Waterpolo Den Haag

In de vierde periode kon de getergde AZC-er Mandolini zich niet beheersen en mocht zich direct gaan aankleden.  Met een netto speeltijd van 4 minuten, met een man meer,  kreeg Waterpolo Den Haag de kans om de achterstand van 2 doelpunten weg te poetsen en de wedstrijd in een winnende positie te loodsen.  Helaas was dit niet mogelijk daar de kansen niet werden benut en AZC de wedstrijd kon blijven controleren.

De Haagse doelpunten werden gescoord door : Bart Turk 2x, Koen Heiden 2x en Fabian van Niekerk 2x en 1x Darko Jovanovic.

Komend weekend start de competitie in de Eredivisie en beide teams ontmoeten elkaar dan weer in het Hofbad. Zaterdagmiddag 27 februari om 15:00 uur is de wedstrijd via livestream te volgen.

Redactie en Foto’s:  Sportshoots.nl

Geef een reactie