Waterpolo Den Haag krijgt bezoek van topteam AZC

Zaterdag speelt Waterpolo Den Haag tegen een van de drie topteams uit de eredivisie in de bekercompetitie. De Alphenaren staan momenteel met drie gewonnen wedstrijden op de eerste plaats. Waterpolo Den Haag kan met twee gewonnen wedstrijden uit  drie voor een verrassing zorgen.

De AZC selectie bestaat uit; 5 Hongaren, 1 Griek , 1 Italiaan en verder aangevuld met jonge talentvolle spelers. De internationaal Robin Lindhout ontbreekt deze wedstrijd die momenteel met Team-NL op het OKT speelt in Rotterdam. Met de vele buitenlandse versterkingen en internationaal Lindhout is het doel van  AZC om zowel het landskampioenschap als de beker in dit seizoen te winnen.

In de maand juni speelt Waterpolo Den Haag zijn laatste wedstrijden voor de bekercompetitie nog tegen ZV de Zaan en Widex GZC Donk.

De wedstrijd is via livestream te volgen: https://www.youtube.com/watch?v=1blKwbjUfXs&ab_channel=WaterpoloDenHaag

Redactie en foto: Sportshoots.nl

Geef een reactie