Herstart Eredivisie voor Waterpolo Den Haag

Na enkele bekerwedstrijden, start ook de competitie weer voor Waterpolo Den Haag het komende weekend. De eerste twee wedstrijden in oktober 2020 werden verloren, respectievelijk tegen Het Ravijn en Widex GZC Donk, voordat de competitie werd stilgelegd. Zaterdag is AZC Alphen wederom de tegenstander na het bekerduel in het Hofbad.

Naar verwachting zal Waterpolo Den Haag compleet aantreden tegen koploper AZC.
De Alphenaren hebben weer international Robin Lindhout in de gelederen, die de afgelopen week met Team-NL actief was op het OKT in Rotterdam. Het meespelen van Jacoppo Mandolini is bij AZC nog onzeker, na zijn uitsluiting in het bekerduel van afgelopen weekend, tegen Waterpolo Den Haag.

Waterpolo Den Haag heeft in de eerdere wedstrijden aangetoond om op eredivisie niveau mee te kunnen komen en een verrassing is niet uitgesloten.

Scheidsrechters voor deze wedstrijd zijn de heren: G. Reemnet en J.G. de Boer.

De wedstrijd start zaterdagmiddag om 15:00 uur en is via livestream te volgen.
https://www.youtube.com/watch?v=1blKwbjUfXs&ab_channel=WaterpoloDenHaag

Redactie en foto: Sportshoots.nl

Geef een reactie