Waterpolo Den Haag kopje onder bij ZPB

In een wedstrijd waar ZPB H&L Productions de regie bepaalde kwamen de Hagenaars niet in hun wedstrijdritme. Een fysiek sterk spelende tegenstander was voor de Haagse ploeg niet af te stoppen. Met 15-10 werd de eerste nederlaag een feit in de bekercompetitie.

De samenvatting van de coach Mark van Engelen was kort en krachtig, “ We speelden met te weinig overtuiging en we kwamen “body” te kort. ZPB maakte haar kansen goed af en wij springen te nonchalant met onze kansen om”.

  • Waterpolo Den Haag

De wedstrijd startte met een snelle opening van Fabian van Niekerk waarop ZPB met drie treffers reageerde. De Haagse mannen konden hierna nog op gelijke voet komen met ZPB, echter dit bleek het laatste wapenfeit te zijn. Lopende de wedstrijd had  ZPB telkens  een voorsprong van minimaal 3 doelpunten die in de laatste periode opliep naar een verschil 5 doelpunten.

Komende zaterdag 20 februari speelt Waterpolo den Haag tegen het sterke AZC Alphen, aanvang 15:00 uur in het Hofbad. De wedstrijd zal via Livestream te zien zijn.

Redactie en foto’s: Sportshoots.nl

Geef een reactie