Waterpolo Den Haag te sterk voor Schuurman BZC

Een duidelijke winstpartij, met 15-12 voor Waterpolo Den Haag, in de tweede bekerwedstrijd tegen Schuurman BZC. De gasten uit Borculo misten twee internationals van Team NL, echter Waterpolo Den Haag speelde zonder Bart Turk en Coen Berendse. Jeugdspeler Bram Goedhart, 16 jaar, debuteerde verdienstelijk op eredivisie niveau en onderstreepte dit met een fraai doelpunt.

Coach Mark van Engelen was een tevreden man na afloop; “Het is super om te zien hoe onze talenten meedraaien op dit niveau. Afspraken worden prima uitgevoerd en iedereen is zich bewust dat je als team sterker bent. De komende wedstrijden zijn voor ons belangrijk om verdere stappen te maken”.

Jeroen Ruigrok liet in deze wedstrijd zien dat hij verdiend werd uitgeroepen als Man of the Match. Prima spelend, zowel aanvallend als verdedigend, speelde Jeroen een sterke wedstijd met scorend vermogen. De volgende wedstrijd is bij ZPB Barendrecht. Dit team verstrekte zich met enige buitenlandse spelers om het eredivisieschap veilig te kunnen stellen dit seizoen. Weer een uitdaging voor Waterpolo Den Haag om in deze wedstrijd te laten zien dat je met jeugdspelers ook resultaten kan scoren.

Redactie en Foto’s: Sportshoots.nl

Geef een reactie