Waterpolo Den Haag gaat met vertrouwen naar ZPB

In de eredivisie gaat Waterpolo Den Haag zaterdagmiddag a.s. op bezoek bij ZPB Barendrecht. Een derde overwinning is niet uitgesloten gezien de prestaties van het Haagse team na de twee winstpartijen tegen SVH en Schuurman BZC.

ZPB, een vaste waarde in de Eredivisie, is moeilijk te kloppen in het Inge de Bruijn zwembad en absoluut de favoriet voor de winst.

Het team van coach Mark van Engelen is echter in staat om voor verrassingen te zorgen en dat al heeft bewezen in eerdere wedstrijden. De mix van ervaren spelers met jeugdspelers is een eenheid geworden, die zeker nog voor meer verrassingen gaat zorgen. Bij winst komt Waterpolo Den Haag zelfs heel dicht bij de plaatsing voor de halve finales in deze bekercompetitie.

Momenteel is er nog geen zekerheid of Livestream beschikbaar is vanuit Barendrecht.

Redactie en foto: Sportshoots.nl

Geef een reactie