Voorbeschouwing: Waterpolo Den Haag – SVH Rotterdam

In de eredivisie spelen de Haagse waterpolomannen, zaterdag 23 januari aanvang 18:30 uur, de eerste wedstrijd tegen SVH. Dit bekertreffen zal worden gespeeld in het Sportcentrum de Wilgenring te Rotterdam.
De Haagse selectie heeft de trainingen inmiddels weer opgepakt en hopen dat de conditie niet teveel is aangetast. Tegenstander SVH is een gearriveerd eredivisieteam, dat nu twee jaar uitkomt in de eredivisie met wisselende successen. Waterpolo Den Haag is echter in het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de eredivisie. Het team kwam niet verder dan twee competitiewedstrijden in de eredivisie, voordat Corona de competitie onmogelijk maakte.  Maar de Haagse mannen lieten wel zien dat men was opgewassen tegen de gerenommeerde teams, als Het Ravijn en GZC Donk. De Haagse coach Mark van Engelen ziet de wedstrijd dan ook als  een goede graadmeter voor zijn team “Door de Corona situatie is alles nu anders en leven we bij de dag.  Echter elke wedstrijd die we mogen spelen als team zal ons sterker maken”.
De scheidsrechters voor deze wedstrijd zijn, de heren Evers en Bijeman.

Op 30 januari staat de thuiswedstrijd tegen BZC Schuurman uit Borculo op het programma in het zwembad Hofbad.

Geef een reactie