Drie spelers The Hague Royals positief getest op Covid-19


Een drietal spelers van The Hague Royals is positief getest op Covid-19, deze week. Alle spelers met klachten zijn getest en iedereen die volgens de protocollen en GGD-adviezen in quarantaine moet zitten, zitten in quarantaine.

“Hoewel we aan alle maatregelen en protocollen van de DBL en NBB hebben voldaan, net als aan de richtlijnen van de GGD, zijn we er niet in geslaagd om het virus buiten ons team te houden. We willen benadrukken dat in onze wedstrijd tegen Den Helder Suns van afgelopen zondag geen spelers met symptomen van Covid-19 hebben gespeeld. We hebben alle noodzakelijke en geadviseerde actie direct ondernomen nadat de klachten bij onze spelers zich openbaarden en hebben ook direct Den Helder Suns geïnformeerd.”

In de komende weken is de DBL stilgelegd. “Dit geeft ons team de kans om te herstellen van deze tegenslag. Natuurlijk blijven we ons conformeren aan de maatregelen die door de overheid zijn genomen en ook aan de protocollen die door de DBL, NBB en GGD zijn vastgelegd”, aldus een verklaring van The Hague Royals op de social media.

Geef een reactie