Audio| Sporttribune in gesprek met Zlatko Jezerkic trainer van Cobranova. “Na twee gesprekken had ik al het gevoel van thuiskomen”

Sporttribune houdt van alle sporten en heeft een warm plekje voor basketbal. Vanuit het verleden, toen Sporttribune nog gemaakt werd in de gemeente Leidschendam Voorburg besteedden wij veel aandacht aan Cobranova dat in het Forum Kwadraat haar wedstrijden afwerkt.

Na jarenlang Mitchell Lieveld gesproken te hebben als trainer van Cobranova, spraken we vandaag met de nieuwe trainer Zlatko Jezerkic die zowel het herenteam alsook het damesteam traint.

Zlatko praat over het warme bad dat Cobranova voor hem was, de aandacht voor basketbal in deze regio en het fanatisme binnen de Voorburgse basketbal club. Ook kwam zijn verleden als trainer ter sprake waarbij een aantal illustere namen de revue passeerden.

Luister het interview met Zlatko Jezerkic terug via: