The Hague Royals stopt ermee

Beste Royals fans,

Helaas moeten we dit bericht posten met slecht nieuws. Ondanks alle inspanningen van vrijwilligers, sponsoren, partners en andere betrokkenen heeft het niet zo mogen zijn. De Royals hebben in het voorjaar geen licentie weten te bemachtigen voor de BNXT League van het seizoen 2023-2024. Wij kunnen zeggen dat we er alles aan hebben gedaan, maar helaas is het niet gelukt.

Dat betekent ook dat wij kritisch moeten kijken naar in hoeverre het houdbaar is om de huidige Royals-organisatie te continueren en onze conclusie is onvermijdelijk: dat is het niet. Dat betekent dat wij – met pijn in het hart – toewerken naar beëindiging van de bestaande juridische entiteiten van The Hague Royals, zoals we die de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Ook een doorstart onder het huidige bestuur en van deze organisatie is niet opportuun.

Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken voor de samenwerking, steun en support. We wensen jullie alle goeds en wensen het basketbal in Den Haag uiteraard ook het allerbeste toe, met misschien in de toekomst een andere club in de BNXT League? Wie weet, en wellicht tot ziens!

Veel sportminnende groetjes,

Bestuur The Hague Royals