CobraNova vrouwen winnen van sterk Batouwe

De basketbalsters van CobraNova hebben zondagmiddag in sporthal Forum Kwadraat met 76-61 gewonnen van het tweede team van Batouwe.

In de beginfase gingen beide teams gelijk op. Na het eerste kwart leidde CobraNova met 17-11. Voor rust bleef het gelijk opgaan totdat de Voorburgers in de slotfase wegliepen van de ploeg uit Bemmel: 40-26. Vlak na rust wist de tegenstander terug te vechten tot op zeven punten, maar in het laatste kwart gooide het team van coach Rogillio Sewrattan de wedstrijd op slot, waardoor de punten in Voorburg bleven: 76-61

Coach Sewrattan:  “Een belangrijke winst voor ons in onze eerste thuiswedstrijd. Gewonnen van een team dat vorige week nog wint van de titelkandidaat. Ik ben blij met het resultaat, de schoten die we creëren en hoe we de wedstrijd uitspelen. Volgende week moeten we weer tegen Bemmel thuis maar dan voor de beker.”

Redactie: Ronald Mooiman

Foto: Archief

Geef een reactie