Het ITF World Tennis Tour The Hague is in volle gang

De nationale en internationale tennis(sub)top dames en heren spelen momenteel in Den Haag voor de derde editie van het internationale ITF World Tennis The Hague 2021 Het grootste en hoogst genoteerde toernooi van Den Haag en omstreken.

Tijdens dit toernooi spelen, spelers en speelsters, met posities op de wereldranglijst tussen de 120 en 500, op de banen van Sportcentrum de Rhijenhof. Dit kunnen jonge aanstormende talenten zijn die de ITF toernooien als springplank naar de Top 100 gebruiken, maar ook oud toppers op de weg terug omhoog op de ATP-wereldranking.

In de te spelen kwartfinales spelen bij de dames nog 4 Nederlandse speelsters mee voor de hoofdprijs. De als nummer 5 geplaatste Richel Hogenkamp is na uitschakeling van de nummer 1 en 2 nu een van de kanshebbers voor een finale plaats. Bij de heren werd de Hagenaar Guy den Heijer in de voorrondes uitgeschakeld door de Australiër Dayne Kelly. De als 3 geplaatste Tim van Rijthoven en Jelle Sels, als 6de geplaatst, hebben ook kans om een finale plaats te bemachtigen.

De halve finales worden zaterdag gespeeld en op zondag vanaf 13:00 uur staan de single partijen bij de dames en heren op het programma.

Redactie: Frank van Leeuwen – www.sportshoots.nl
Foto’s: www.Sportsnap.nl