Buddy Tennistoernooi bij de Aeronauten in Den Haag

Het jaarlijkse Buddy Tennistoernooi, een toernooi waarbij G-tennissers samen spelen met reguliere tennissers, vindt zaterdag 8 juni plaats bij tennisverenigign Aeronauten, Theo Mann-Bouwmeesterlaan 201, 2597 GV Den Haag. Dit jaar vindt de 25ste editie plaats, een jubileum dat gevierd wordt. Daarom nodigen we jullie ook graag uit hierbij te zijn.

Over het Buddy Tennistoernooi
Tennisvereniging Aeronauten stelt jaarlijks haar accommodatie ter beschikking voor dit evenement. Zij zorgen daarnaast voor de buddies, dit zijn leden van de tennisvereniging die dubbelen met een G-tennisser. Het toernooi verwelkomt doorgaan zo’n 30 deelnemers van alle tennisniveaus. Naast leden van Sportbelang SGK, met sporters uit Den Haag, worden ook G-tennissers uit Zoetermeer (vanuit tennisvereniging Meerzicht) en Rotterdam (vanuit Tennisvereniging Victoria) uitgenodigd.

Het tennistoernooi is ieder jaar weer een succes voor zowel deelnemers, buddies als vrijwilligers. Voor de g-tennissers is het altijd weer een spannende en waardevolle ervaring, ze spelen namelijk buiten hun vertrouwde tennispark en krijgen veel sociale prikkels. En dat is belangrijk voor de ontwikkeling én zichtbaarheid van deze doelgroep.

Uitnodiging
Zaterdag 8 juni 2024 is pers van harte welkom een kijkje te komen nemen bij de tenniswedstrijden. Wethouder Robert Barker is ook aanwezig bij het toernooi, hij zal de opening van het toernooi verzorgen en mogelijk zelfs een balletje meeslaan! Ook zijn er enkele g-tennissers van het eerste uur die extra in het zonnetje worden gezet.

09. 00 uur Ontvangst in clubhuis Aeronauten
09.15 uur Opening toernooi door wethouder Robert Barter
09.30 – 12.30 uur Toernooi met in totaal 3 wedstrijden
12.30 uur Feestelijke Barbecue
13.15 uur Prijsuitreiking
14.00 uur Einde toernooi

Tot zaterdag!  
De G-tennisers met hun buddies tijdens het Buddy Tennistoernooi in 2023
Over Sportbelang SGK
Stichting Sportbelang SGK is sinds 1965 dé sportorganisatie in Den Haag waar jong en oud met een verstandelijke en of andere beperking kunnen sporten, bewegen en kan deelnemen aan evenementen en reizen. Sportbelang SGK wil dat iedereen met een handicap in Den Haag kan sporten en bewegen in een veilige en sociale omgeving. Individueel of in een team, bij een vereniging of zorginstelling, als vrijetijds- of dagbesteding, recreatief of op topniveau, bij SGK telt iedereen!     //Einde