Halve finales ITF World Tennis Tour The Hague kleuren oranje

Nederlandse speelsters en spelers presteren voortreffelijk in de kwartfinales. Drie speelsters, Richel Hogenkamp als 5de geplaats speelt tegen de Hongaarse Panna Udvardy die als derde is geplaatst. In de andere halve finale spelen  de Nederlandse dames, Quirine Lemoine en Arianne Hartona voor een finale plaats. Die op zondag wordt gespeeld.

Bij de heren spelen Tim van Rijthoven (3) en Jelle Sels (6) tegen elkaar voor een finale plaats. In de andere halve finale spelen de Zwitser Johan Nikles en de Spanjaard Javier Barranco Cosano (5) om op zondag in de finale in ieder geval tegen een Nederlandse tegenstander te spelen.

De finales starten zondag op Sportcentrum De Rhijenhof om 13:00 uur met de damespartij.

Redactie: Frank van Leeuwen – Sportshoots

Foto’s: SportSnap