Waterpolo Den Haag geeft weinig tegenstand

Koploper UZSC wilde zich niet optimaal inspannen en speelde een relaxte wedstrijd tegen Waterpolo Den Haag in het Hofbad. Met een 9-2 eindstand werd het niet complete Waterpolo Den Haag, twee basisspelers waren niet beschikbaar, opzij gezet. Hierdoor staan de Hagenaars nog puntloos onderaan met ZVL-1886 Leiden en De Ham uit Krommenie.

Na de prima wedstrijd van Waterpolo Den Haag zaterdagavond, welke helaas met een doelpunt verschil werd verloren, liet UZSC duidelijk zien dat men voor de punten naar Den Haag was gekomen. De Utrechters beschikken over een getalenteerd team, dat onder de kanshebbers voor het kampioenschap gerangschiktĀ  kan worden. UZSC controleerde de wedstrijd en wist zodoende de ongeslagen positie in de competitie te handhaven.

  • Waterpolo Den Haag

Waterpolo Den Haag kon met de weinige kansen die men kreeg niet slagvaardig omgaan. In vier periodes slechts 2 doelpunten scoren komt in de Eredivisie maar zelden voor.  Dit bevestigd ook dat de verdediging van de Utrechters, de minst gepasseerde verdediging in de competitie, zeer goed is georganiseerd.

Komend weekend speelt Waterpolo Den Haag de thuiswedstrijd tegen ZPC Amersfoort die vanzelfsprekend ook weer te volgen is via de Livestream van Waterpolo Den Haag.

Periode standen: 1-3, 0-1, 1-3 en 0-2
Bart Turk en Jorik Amesz scoorde beide 1x

Redactie en Foto:  Sportshoots.nl