Leimonias kansloos tegen Suthwalda

In de openingsronde van de eredivisie mannen heeft het Haagse FDJ Advocaten Leimonias teleurgesteld. De veelvoudig nationaal kampioen ging op eigen terrein met 0-6 onderuit tegen Sportverlichting.com Suthwalda, de finalist van de play-offs van vorig jaar.

Zonder de talenten Tim van Rijthoven en Ryan Nijboer waren de Hagenaars op de Klatteweg kansloos. Alleen Yannick Ebbinghaus (foto) had kans en wellicht ook recht op meer dan een puntloze zondagmiddag. In het enkelspel verloor hij nipt met 4-6, 5-7 van Boy Westerhof. Samen met Lennert van der Linden, moest hij in de derde set (11-13!) het hoofd buigen tegen Boys Westerhof en Niels Visker.

De uitslagen
HE 1: Yannick Ebbinghaus – Boy Westerhof: 4-6 5-7
HE 2: Lennert van der Linden – Niels Visker: 4-6 2-6
HE 3: Bas van der Valk – Tim van Terheijden: 1-6 0-2 opgave
HE 4: Michel van der Goes – Jarno Jans: 4-6 2-6
HD1: Yannick Ebbinghaus/ Lennert van der Linden – Boy Westerhof/ Niels Visker: 2-6 7-6 11-13
HD 2: Bas van der Valk/ Michel van der Goes – S. Jans/ Jarno Jans: 4-6 2-6

Redactie: Ronald Mooiman
Foto: Facebook

Geef een reactie