Marcel Bogaart, John van Lottum en Barry Atsma lanceren PLAZA PADEL

Met o.a. mede-initiatiefnemers Sven Groeneveld, Marco van Basten, Frank Rijkaard en Ronald de Boer hebben de mannen die in de kop staan een nieuwe padelpodium opgezet. Marcel Bogaart begon zijn padelavontuur als Oranje international en zette dat door in Rijswijk met padelcentrum LaPlaya.

Padel is de snelst groeiende sport wereldwijd. In Spanje is het momenteel, na voetbal, zelfs de meest beoefende sport van het land en ook in Nederland is padel bezig met een spectaculaire opmars. De vraag naar padelbanen in ons land is enorm en om zoveel mogelijk Nederlanders kennis te laten maken met deze sport begint een groep oud-sporters en ondernemers ‘PLAZA PADEL’: padellocaties waar padel, horeca, business en een shop samenkomen. Hiervoor worden de handen ineen geslagen met marketingbureaus DEUX Agency en Triple Double. Gisteren, 7 juni 2021, kwamen de initiatiefnemers bijeen voor de lancering van PLAZA PADEL.

Rijswijk
PLAZA PADEL opent de komende maanden diverse padellocaties door het hele land. Elke locatie bestaat uit minimaal zeven indoor padelbanen, een shop voor alle benodigdheden, en een horecaplein met terras voor ontspanning na de inspanning. Hier komt dan ook het woord plaza vandaan. Daarnaast zijn er op elke locatie een meetingroom en flexplekken aanwezig om het spel met zaken te kunnen combineren. Zo wordt een totaalbeleving van de sport geboden en wordt het toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. De vestiging in Enschede, die direct de plek heeft veroverd van grootste padellocatie van Nederland, is net als de vestiging in Rijswijk reeds geopend. Op korte termijn volgen ook locaties in Waalwijk, Heiloo, Meppel, Utrecht en Amsterdam.

Marcel Bogaart: “Vanaf het moment dat ik professioneel padel speelde heb ik altijd de gedachte gehad om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport. Dat doen we door de passie voor padel te delen met onze gasten en een plek te creëren waar iedereen het leuk en gezellig vindt. We willen een echte en hechte sportcommunity zijn. Het gaat ons om de totale beleving van de sport.”

Barry Atsma: “Ik ben van jongs af aan al sportgek, maar ontdekte een jaar geleden padel op Instagram en dacht gelijk; ‘Wauw…deze sport heeft alles wat ik tof vind; verrassende punten, snelheid, dynamiek en heel veel lol! Naast mijn hectische werk als acteur ben ik altijd al op zoek naar leuke manieren om fit te blijven en te ontspannen. Padel bleek een perfecte match voor mij en mijn vrienden. Toen ik vervolgens door mijn zakenpartner Perry Overeem werd gevraagd samen met deze groep sport-idolen Plaza Padel op te zetten, hoefde ik niet lang na te denken! Dat ik op deze manier mag mee-ondernemen zie ik als een hele mooie kans en een voor mij totaal nieuw avontuur.”

PLAZA PADEL is opgericht door Marcel Bogaart, marketingbureaus DEUX Agency en Triple Double en enkele ondernemers waaronder ook enkele bekende namen zoals Ronald de Boer, Sven Groeneveld, Barry Atsma, Marco van Basten en Frank Rijkaard. Het bedrijf opent in 2021 diverse padellocaties. De vestigingen in Enschede en Rijswijk zijn reeds geopend, en op korte termijn volgen ook locaties in Waalwijk, Heiloo, Meppel, Utrecht en Amsterdam.