Biljarten: Eerste thuiswedstrijd Team J&F Auto’s op 20 september

Zondag 20 september wordt de eerste thuis wedstrijd van Team J&F Auto’s. Volgens mij spreek ik namens iedereen als ik zeg “het werd wel weer eens tijd” Op zondag moet je de ballen zien rollen en horen caramboleren op de Matchtafels met het Royal Plus laken van Buffalo en vakkundig gelegd door Eureka Biljarts. Aan het materiaal zal het dus niet liggen.

Vorige week 1 punt meegenomen door een remise te spelen tegen DKM. Mooi zou het zijn als we dit puntenaantal kunnen verhogen met als slachtoffer het team ’t Hartje van Oosterhout. Maar omdat zij op alle posities, met geduchte tegenstanders komen , zullen onze boys en girl hun bekende inzet en vechtlust moeten tonen om dit te bewerkstelligen.

1 ding staat vast zondag zult u op pittige en spannende wedstrijden worden getrakteerd.

U bent van harte welkom in ons Biljart Walhalla Jorissen, Heelsumstraat 92, 2573 NP Den Haag, dus tot zondag.

Geef een reactie