J&F Auto’s / Topbiljarten Den Haag begint competitie

Zondag gaat het team J&F Auto’s / Topbiljarten Den Haag met een uitwedstrijd tegen DKM Tools starten in de competitie. Door de corona perikelen is het lang geleden dat de teams hun krachten mochten meten op het blauwe laken.

Dat er gelukkig toch nog een team gaat starten in Biljart café Henk en Catry Jorissen is te danken aan de inzet van velen en natuurlijk door de gulle bijdragen van sponsoren en partners , welke wij in de loop van het jaar aan u zullen voorstellen.
Op plek 1 de drijvende kracht van het team Jeffrey Jorissen. Positie 2 wordt ingenomen door de sympathieke Barry van Beers. De kersverse Nederlands kampioen Therese gaat plek 3 in het team verdedigen. En weer terug op het oude honk als vierde man, Herman van Daalen.

De hagenaars gaan er van uit dat het weer een mooie uitdaging gaat worden. Zoals altijd willen zij in Den Haag prestatie en sfeer samen laten komen, de prestaties zullen alleen op het conto van de spelers komen maar voor de sfeer hebben zij u nodig, het team rekent weer op een grote belangstelling van de uitgebreide supporters gaarde. Zondag naar Oosterhout en volgende week de eerste thuiswedstrijd.

Geef een reactie