Topbiljarten Den Haag thuis onderuit

De driebanders van J&F auto’s/Topbiljarten Den Haag hebben zondagmiddag in Café Jorissen verloren van ’t Hartje van Oosterhout. 

De partij van Herman van Daalen tegen Ad Broeders, was er één van stuivertje wisselen. De pauzestand van 19-20 gaf dit wel weer. In beurt 37 was de stand 37-37. De spanning steeg ten top. Gelukkig voor team J&F Auto’s was het toch de ‘Herminator’ die het eerst de meet haalde en omdat hij met de gele bal speelde was de winst binnen voor Van Daalen.

Therèse Klompenhouwer had het vandaag zwaar. Tot beurt 9 kon ze nog weerstand bieden aan Frank Martens , die trouwens een mooie partij speelde en eigenlijk wel eerder uit had gemoeten. ‘Terrie’ miste misschien een paar ballen die er normaal opgaan maar ook de loop was een beetje tegen haar. Dan wordt het moeilijk de partij naar je toe te trekken. Toch dapper gestreden en met opgeheven hoofd op naar volgende week.

Barry van Beers moest tegen een niet te stuiten Harrie van de Ven. Waar het Barry niet lukte, ging Harrie zonder problemen naar de eindstreep.

Op bord  1 had Jeffrey Jorissen een ruime voorsprong , dus eigenlijk had de thuisploeg zich al neergelegd bij een gelijkspel. Toen kreeg Topbilarten Den Haag de spreekwoordelijke deksel op de neus. Davy van Havere had een zeer sterk slot, haalde bij en ging er overheen. De nabeurt van 10 kon Jorissen niet maken. Hij bleef steken op 6.

Redactie: Cor Trampe

Foto: Archief

Geef een reactie