Tyrese Asante naar Maccabi Tel Aviv

Tyrese Asante zal aankomend seizoen niet meer uitkomen voor ADO Den Haag. Maccabi Tel Aviv en ADO Den Haag hebben een akkoord bereikt over de overgang van de 22-jarige verdediger. De club uit Israel heeft een transfervergoeding betaald. 

Tyrese Asante, afkomstig uit de jeugd van Sparta en Feyenoord, kwam in de zomer van 2021 over van stadsgenoot HV & CV Quick en tekende zodoende zijn eerste contract in het betaalde voetbal. De verdediger ontwikkelde zich in een rap tempo, waardoor hij al snel definitief bij de hoofdmacht van ADO Den Haag mocht aansluiten en zijn contract werd opengebroken. Asante speelde 98 officiële wedstrijden in het shirt van ADO Den Haag. 

ADO Den Haag bedankt Tyrese voor zijn inzet de afgelopen seizoenen en wenst hem veel succes bij Maccabi Tel Aviv. 

Bron ADO Den Haag
Foto Pepijn Sonderen