ADO Den Haag Vrouwen versterkt zich met Cheyenne van den Goorbergh

Het vrouwenelftal van ADO Den Haag heeft zich versterkt met Cheyenne van den Goorbergh. De 26-jarige middenveldster komt over van Feyenoord en tekent voor één seizoen in de Hofstad.

Van den Goorbergh, geboren in Voorburg maar opgegroeid in Dedemsvaart in Overijsel, begon haar voetballoopbaan bij SV Demdemsvaart voordat zij zes seizoenen uitkwam voor FC Twente. Na een verblijf van één seizoen bij PEC Zwolle verkaste de ervaren middenvelder in 2021 naar Rotterdam-Zuid voor het debuutseizoen van Feyenoord in de Vrouwen Eredivisie. Met bijna 150 officiële wedstrijden in de Eredivisie maakt Van den Goorbergh vanaf aankomend seizoen onderdeel uit van de selectie van hoofdtrainer Stephan Vos.

2024 07 04 contractondertekening cheyenne van den goorbergh 5

“Cheyenne stond al langer op onze radar, des te mooier dat het nu eindelijk gelukt is.”, start Annabel Toorenburg over de komst van Van den Goorbergh. “Met Cheyenne halen we behalve een creatieve middenveldster, ook een schat aan ervaring in huis. Dat kunnen we met het vertrek van Van der Wal en IJzerman goed gebruiken. Cheyenne is zowel binnen als buiten het veld een enorme toevoeging voor het team.”

2024 07 04 contractondertekening cheyenne van den goorbergh 15

Bron ADO Den Haag
Foto’s ADO Den Haag