Annouk Boshuizen keert terug bij ADO Den Haag Vrouwen

Annouk Boshuizen zal aankomend seizoen opnieuw in het geelgroen spelen. De 26-jarige middenveldster heeft op dinsdagmiddag, in het bijzijn van haar familie, haar handtekening gezet onder een eenjarig contract.

Annouk Boshuizen speelde al eerder zes seizoenen (waarvan één bij Jong ADO Den Haag Vrouwen) voor de club uit de Hofstad. Ze kwam in totaal tot bijna 90 optredens voor het eerste elftal. In de zomer van 2021 vertrok Boshuizen naar Feyenoord, waar zij twee seizoenen speelde en de rol van aanvoerder mocht vervullen. Afgelopen seizoen kwam zij uit voor FC Twente. Zodoende keert Boshuizen na drie seizoenen afwezigheid weer terug bij ADO Den Haag Vrouwen.

2024 07 08 contractondertekening annouk boshuizen 1

“Met de terugkeer van Annouk halen we opnieuw een schat aan routine binnen.”, aldus Annabel Toorenburg. “We zijn zeer verheugd dat we haar opnieuw hebben weten te binden aan ADO Den Haag Vrouwen. Mede omdat Annouk niet alleen binnen het veld, maar ook buiten het veld van absolute waarde is. Met haar ervaring en topsportmentaliteit kan zij speelsters helpen zich verder te ontwikkelen. Ze heeft een onvermoeibare drive, is niet bang om de strijd aan te gaan en houdt daarnaast zichzelf altijd een spiegel voor. Zij hoort hier thuis.”, sluit Toorenburg af.

Voor Annouk Boshuizen voelde het als thuiskomen in het Bingoal Stadion: “Ik ben echt enorm blij om weer terug te zijn en opnieuw met de ooievaar op mijn borst te mogen spelen. Ik kijk uit naar de start van het seizoen samen met het team en de fans en hoop dat we er gezamenlijk weer een mooi jaar van kunnen maken.”

2024 07 08 contractondertekening annouk boshuizen 23

Bron ADO Den Haag
Foto’s ADO Den Haag