HRC wint van RC Hoek van Holland

Een modderig veld maar met regenen stopte het kort voor de kick off. Geen slecht rugby weer en meteen een lekkere start voor HRC  want 3de minuut drukte Siem Noorman al een try en de conversie werd door Björn Dolman tussen de palen gekickt (7-0). In de 26ste volgde een tweede Haagse try (Olly White inclusief conversie van Björn 14-0). De bezoekers uit Hoek van Holland drukten er vervolgens ook 2, maar converteerden er maar een. Ruststand 14-12

In de tweede helft liet Siem Noorman het publiek 3 minuten langer wachten (5de minuut try de conversie door Björn 21-12). Ook Olly White drukte zijn tweede en wel in de 17de minuut (helaas geen conversie 26-12). In de 23ste minuut zetten RC Hoek v Holland 3 punten extra op het bord met een penalty kick (26-15), maar 4 minuten later werd de pot eigenlijk wel beslist met de hattrick van Siem. En weer een mooie conversie van Björn. 33-15. Helemaal tegen het einde volgde er nog een try met conversie van de bezoekers, maar de winst ging naar HRC: 33-22.