ZVV Den Haag doet aan klantenbinding

Na de nederlaag in de beker van afgelopen week  stond nu de het competitieduel tegen CFM Transito op het programma.

ZVV Den Haag begon furieus aan het duel en de bezoekers uit Werkendam werden kompleet overrompeld. Binnen een minuut was Djamel Boerstra het eindstation van een goede actie van Nawfal Boutkabout 1-0. De aanwezige toeschouwers gingen er goed voor zitten en kregen vooral in het begin een galavoorstelling te zien.

Met schitterend samenspel en individuele acties werd CFM Transito  kompleet overhoop gespeeld met als resultaat dat er na ruim 10 minuten een 5-0 voorsprong op het score bord stond.

Het was een genot om naar te kijken. Natuurlijk kreeg CFM ook wat kansen maar Oussama Zayzaoui stond zijn mannetje in het doel. De rust werd bereikt met een 8-3 voorsprong voor het team van coach Jeroen Bloemaert.

Na de thee in de rust begon CFM fel aan te dringen na vermoedelijk een donderspeech in de kleedkamer. ZVV Den Haag was niet echt onder de indruk maar de echte scherpte was er wel vanaf.

Veel mooie kansen werden niet meer benut omdat toch teveel spelers onder invloed van het publiek voor eigen glorie gingen wat het spel niet ten goede kwam. ZVV is niet in de problemen gekomen doordat de marge groot genoeg was maar verloor toch de 2e helft met 3-2.

De wedstrijd eindigde met een verdiende 10-6 overwinning voor de ploeg uit Den Haag. Zonde want gezien het spel in de eerste 10 minuten had er zeker een historische overwinning ingezeten.

Man of the match was ongetwijfeld Nawfal Boutkabout met 4 doelpunten en een aantal schitterende assists.

De overige doelpunten van Den Haag:

Djamairo Richters die weer teruggekeerd is met 3 doelpunten. Good old Djamel Boerstra met 2 doelpunten waarvan de 2e met een volley een beauty was. Anas El Jaouhari  maakte met zijn doelpunt het 10 tal vol.

Aanstaande vrijdag 20 oktober ontvangt ZVV Den Haag een oude bekende. Dan komt Watergras uit Gouda op bezoek. 21.30u Sportcampus Zuiderpark. U bent welkom.

Redactie: ZVV Den Haag