ADO Den Haag vrouwen pakt een punt bij koploper FC Utrecht

De vrouwen van ADO Den Haag hebben vrijdagavond in en tegen Utrecht, op dit moment de koploper van de Azerion Eredivisie vrouwen, een punt gepakt.

Een uur later

De wedstrijd die om 19.30 uur zou beginnen begon vanwege de overvloedige regenval een uur later.

1e Helft

Voor de rust deelde de bezoekers een paar speldenprikjes uit. Zo verdween een schot van Manon van Raay net over de Utrechtse lat en een schot van Lobke Loonen op aangeven van Vanessa Susanna belandde recht in handen van de doelvrouw van de thuisploeg. Het spel ging in het eerste half uur over en weer. Beide ploegen creërden kansen maar nog zonder succes. In het restant tot de rust deed Nikki IJzerman nog een poging om het de Utrechtse doelvrouw lastig te maken maar ook haar schot belandde in de handen van keepster Puck Louwes.

2e Helft

In het verloop van deze helft bracht het trainersduo Vos/Scholte nog een paar wissels in maar echt uitgespeelde kansen deden zich in beide zestien meter gebieden niet meer voor zodat de eindstand van 0 – 0 dan ook geen verassing genoemd kon worden.

FC Utrecht vrouwen  – ADO Den Haag vrouwen : 0 – 0

Scheidsrechter : IllianGroothuismink

Gele kaarten : v.d.Zande (FC Utrecht)

Opstelling FC Utrecht :Louwes, v.d.Zande, Mahieu, Visscher, v.d.Most, v.Schoonhoven, Munsterman, de Keijzer (60/Kruize), Roosjen (77/Prins), Groenendijk (60/v.Straten), Bakker

Opstelling ADO Den Haag : Lorsheyd, Vonk , Noordermeer, Stoop, Nelemans, v.d.Wal , v.Oosten (63/Douma),  IJzerman , Susanna (74/v.Egmond), Loonen , v.Raay (90/Eijken)

Header foto: Facebook FC Utrecht vrouwen