Update foto’s|UltimAir Hijs Hokij wint eerste kwartfinale tegen Mechelen Golden Sharks

Eindstand : UltimAir Hijs Hokij – Mechelen Golden Sharks  5- 1

Doelpunten UltimAir Hijs Hokij:

26′ Jaidy van Mourik )1 – 0)

26′ Chad Niddery (2 – 0)

37′ Donovan de Zwart (3 – 1 Powerplay)

52′ Donovan de Zwart (4 – 1)

60′ Justin Evers (5 – 1)  

In de eigen Uithof moest de kersverse landskampioen even op gang komen, maar in de tweede periode liet de thuisploeg merken dat er weinig te halen viel voor de Belgische bezoekers. In deze ‘best of three-serie’  gaan de Hagenaars komende zondag op bezoek in Mechelen. Als de ploeg van Chris Eimers deze wedstrijd ook wint dan staat Hijs Hokij in de halve finale.

Bijzonderheden:

Bij de Hagenaars ontbraken deze vrijdagavond Alan van Bentem, Jurryt Smid, Björn Borgman en Bartek Bison. Een tegenvaller voor de thuisploeg was het geblesseerd uitvallen van zowel Jay Huisman als en Donny van Musscher.

Redactie: Rob Blankenstein 

Foto’s:: Robert Bos