Update foto’s|UltimAir Hijs Hokij plaatst zich voor Halve Finale BeNe League Playoffs

Eindstand : Mechelen Golden Sharks – UltimAir Hijs Hokij:  2 – 5

Doelpunten UltimAir Hijs Hokij:

5′ Chad Niddery (0 – 1 Powerplay)

14′ Chad Niddery (0 – 2)

32′ Chad Niddery (1 – 3)

47′ Joey Oosterveld (1 – 4)

59′ Chad Niddery (2 – 5 Empty net)

Na de eerste kwartfinale afgelopen vrijdagavond in eigen huis al met 5 – 1 gewonnen te hebben maakten de Hagenaars zondag op bezoek in België bij Mechelen Golden Sharks duidelijk dat er maar één ploeg recht had op een plaats in de halve finale middels een 2 – 5 overwinning. Grote man aan de kant van de Hagenaars was de Canadees Chad Niddery die maar liefst vier van de vijf Haagse doelpunten voor zijn rekening nam.    

Bijzonderheden:

Bij de ploeg van coach Chris Eimers ontbraken in België Alan van Bentem, Jurryt Smid, Björn Borgman, Jay Huisman, Donny van Musscher en Bartek Bison. Tegenvaller voor de Hagenaars was het na vijftien minuten afhaken van de geblesseerde Ernesto Klem.   

Halve Finale tegen Unis Flyers Herenveen

Komende vrijdag 10 maart zal de eerste Halve Finale in de Uithof worden afgewerkt. Tegenstander is Unis Flyers Heerenveen dat in haar kwart finale te sterk was voor Chiefs Leuven. De return in Friesland zal zondag 12 maart verspeeld worden.

Redactie:  Rob Blankenstein

Foto’s :  Robert Bos