HRC komt net tekort in Naarden

Uit tegen ‘t Gooi in de voorjaarsvakantie dus zonder een paar basisspelers in de line up….dat beloofde een zware opgave te worden. En inderdaad in de 12de minuut was het ‘t Gooi dat de eerste try op het scorebord zette. De conversie werd gemist en HRC keek tegen een 5-0 achterstand aan. Maar 10 minuten later (minuut 22) wist Jordi Hop na een interceptie de bal voor HRC over de lijn te brengen. De conversie verdween tussen de palen (5-7). Lang kon de Haagsche echter niet van die voorsprong genieten in de 28ste, 34ste en 38ste minuut wist Gooi tries te drukt. Alleen de laatste conversie was raak zodat de team met 22-7 de rust in gingen.

Na de rust wist HRC’s Siem Noorman de achterstand in de 26ste terug minuut terug te brengen tot 22-12 (try zonder conversie). En in de laatste minuut kwam de Haagse nog iets dichterbij (Björn Dolman benutte een penalty kick) maar ondanks de inhaalslag in de tweede helft het was niet genoeg om de winst mee naar huis te nemen.