Ultim Air Hijs Hokij gaat in Herentals onderuit door Powerplay Goals

De ijshockeyers van UltimAir Hijs trokken zondagavond in BelgiΓ« tegen  Heylen Vastgoed HYC Herentals met 5 – 3 aan het kortste eind.

π——π—Όπ—²π—Ήπ—½π˜‚π—»π˜(𝗲𝗻) π—¨π—Ήπ˜π—Άπ—Ίπ—”π—Άπ—Ώ π—›π—Άπ—·π˜€ 𝗛𝗼𝗸𝗢𝗷:

11′ Justin Evers (1-1 Powerplay)

42′ Jay de Ruiter (5-2)

45′ Alan van Bentem (5-3)

Bijzonderheden:

Bij de Hagenaars ontbraken Jay Huisman, Bartek Bison en Ritchie van Hulten.

Na vijftien minuten kreeg Ernesto Klem een game misconduct voor ‘fighting’ aan zijn broek en kon dus de kleedkamer opzoeken.  In de veertigste minuut maakte Brett Magnus in het Haagse doel plaats voor JuliΓ«n  van Nes.

Het was een rommelige wedstrijd op de ijsbaan van Sport Vlaanderen. De Hagenaars kwamen maar niet in hun spel en lieten zich in de eerste twee periodes ‘gek’ maken door het fysieke spel van de Belgen, met straffen tot gevolg. Na twee periodes keek Hijs Hokij tegen een 5 – 1 achterstand aan. In de derde periode leek er nog een stunt in de maak toen de bezoekers terugkwamen tot 5 – 3 maar het mocht uiteindelijk niet baten. Herentals nam met deze overwinning revanche voor de 4 – 1 nederlaag die ze 28 oktober jl. leden in De Uithof.