HRC Xtreme verliest de wedstrijd tegen CasRC Ladies (Castricumse RC)

De wedstrijd van Xtreme –  CasRC Ladies begon in de stromende regen. De eerste 15 minuten waren de teams aan elkaar gewaagd. Op enig moment braken de CasRC Ladies door, maar gelukkig kon Xtreme’s fullback Rebecca van Laar, nog net de tackle voor de Haagse trylijn maken. Door goed samenspel drukten de dames van Castricum vervolgens toch de eerste try van de wedstrijd. 5-0. En tegen het einde van de eerste helft lukte dat ze –  met hun snelle lijn – nog twee keer zodat de teams met 15-0 de rust in gingen.

De tweede helft moest er één van de dames van De thuisclub het veld af en dus werd de wedstrijd voortgezet met 14 dames tegen 15. Helaas lukte het Xtreme ook toen nog niet om door de sterke verdediging van de CasRC Ladies heen te komen en dit werd afgestraft met nog een try en een conversie  tussen de palen voor Het thuisteam (22-0). Aan de kant van Xtreme vielen er vervolgens een aantal blessures en moest er flink gewisseld worden in de lijn.  CasRC Ladies Wisten feilloos de gaten te vinden en drukten een volgende try inclusief een rake conversie (29-0). De dames van Xtreme zetten nogmaals aan en wisten dicht bij de trylijn te komen maar na een turnover bracht de thuisploeg het scorebord nogmaals in beweging. Eindstand: 36-0.