UltimAir Hijs Hokij heeft geen kind aan Limburg Eaters en staat in finale Nederlands Kampioenschap

UltimAir Hijs Hokij heeft vrijdagavond in de halve finale om het Nederlands Kampioenschap gewonnen van Snackpoint Eaters Limburg. De Haagse ploeg kende geen enkele moeite met de Eaters en won overtuigend met 6-0.

In een bijna uitverkochte Uithof heeft Hijs Hokij een ticket bemachtigd voor de finale om het Nederlands Kampioenschap. In de halve finale wedstrijd die geen moment spannend geweest is, won de thuisclub overtuigend van de Eaters. Buiten een paar kleine kansen is de club uit het Zuiden nooit echt gevaarlijk geweest en werd het een gemakkelijke avond voor Hijs Hokij met uiteindelijk een 6-0 eindstand op het scorebord.

Door deze overwinning staat Hijs Hokij in de finale die deze zondag om 15:00 in Utrecht is. Opnieuw moet het team van Chris Eimers het in een finale opnemen tegen de UNIS Flyers Heerenveen, net zoals de Bekerfinale van vorige week. Hijs Hokij kan dan eventueel haar tweede prijs van het seizoen winnen.

EINDSTAND: UltimAir Hijs Hokij vs Snackpoint Eaters Limburg 6-0

𝗗𝗼𝗲𝗹𝗽𝘂𝗻𝘁(𝗲𝗻) 𝗨𝗹𝘁𝗶𝗺𝗔𝗶𝗿 𝗛𝗶𝗷𝘀 𝗛𝗼𝗸𝗶𝗷:
3′ Jurryt Smid (1-0)
14′ Alan van Bentem (2-0)
33′ Ronald Wurm (3-0)
41′ Justin Evers (4-0)
46′ Jay de Ruiter (5-0)
47′ Ronald Wurm (6-0)

Redactie: Kjelt Vlaardingerbroek
Foto’s: Frank van der Leer – Meer foto’s op SportSnap