KVS pakt een makkelijke overwinning op stadgenoot HKV Ons Eibernest

In de sporthal aan de Steenwijklaan heeft KVS een makkelijke overwinning geboekt op stadgenoot HKV Ons Eibernest, aan het einde van de wedstrijd stond er een eindstand van 14-31 op het scorebord.

In de Sporthal in de Steenwijklaan, waar al heel lang korfbalfeestjes worden gehouden, hing een sfeer van “het mag weer”. Dus hadden de jongeren van de Eibers alles uit de kast getrokken om er een feestje van te maken.

KVS begon de wedstrijd heel erg sterk, de HKV Ons Eibernest kon niet echt weerstand bieden waardoor het al snel 1-4 voor de formatie uit Scheveningen stond. De groen-gele formatie wist nog knap terug te komen tot 4-4. Na deze mooie comeback was het echter gedaan met de weerstand en kon KVS langzaam hun voorsprong punt voor punt verder uitbouwen, met een ruststand van 8-15 als gevolg.

In de tweede helft zette KVS het goede spel door en kon HKV Ons Eibernest geen grip krijgen op het spel van de Scheveningers. Met dank aan 2 strafworpen in de laatste minuut (1 voor KVS en 1 voor HKV Ons Eibernest) werd de eindstand bepaald op 14-31.

Nu hopen dat de rest van het zaalseizoen nog maar veel met publiek gespeeld kan worden. Aan alles in en om het veld merkte je dat die elkaar toch wel het meeste gemist hadden.

Redactie en foto’s: Erik de Kleijn – Meer foto’s op SportSnap