Waterpolo Den Haag verrast UZSC bijna

Het Haagse team van coach Mark van Engelen had een prima 1e en 2e periode tegen de mannen uit Utrecht. Halverwege de wedstrijd was de stand 5-4. Maar in het derde deel werd de thuisploeg geheel overrompeld, waardoor de eindstand in deze eredivisie wedstrijd uiteindelijk in 7 – 13 eindigde. (periodestanden 5-1, 0-3, 1-5 en 1-4)

In het dubbele weekend spelen de mannen van Coach Mark van Engelen vanavond om 20:00 uur nog thuis tegen Polar Bears uit Ede. Volgende week staat wederom een dubbel weekend op het programma, met de uitwedstrijden tegen Het Ravijn en Polar Bears.

De dames van Waterpolo Den Haag maakten snel duidelijk dat BZ&PC uit Bodegraven geen aanspraak kon doen op de winst. Na een snelle voorsprong in de eerste periode met 6-0 en een 12-3 tussenstand halverwege de wedstrijd werd de eindstand afgedrukt op 16-6.

De doelpunten werden gescoord door, Lottie Verhagen en  Julia de Graaf elk goed voor 5 doelpunten, Emilie van Zeggelaar 4x en Simone Eijk en Madelief Verheij maakte de 16 vol.

Komend weekend wordt de laatste bekerwedstrijd in de poule gespeeld tegen WZC in Zoetermeer. De Haagse dames hebben zich overigens al geplaatst voor de volgende ronde.

Redactie: Sportshoots.nl
Foto’s herenwedstrijd: Frank van der Leer – Meer foto’s Sportsnap.nl
Foto’s dameswedstrijd: Maarten Knol – Meer foto’s Sportsnap.nl