Haagse waterpoloërs redden het niet bij ZPB. Sportsignaal interview coach Mark van Engelen

Wie blijft er puntloos onderaan staan was de vraag, voor de wedstrijd, van Waterpolo Den Haag tegen ZPB Barendrecht in het Inge de Bruijn zwembad. ZPB begon sterk en wist snel het verschil te maken met een snelle 4-0 voorsprong. Hierdoor was het voor de Hagenaars een verloren wedstrijd met 17-10.

In de tweede periode was het een doelpuntrijke wedstrijd en scoorde beide partijen 6 doelpunten. Waterpolo Den Haag was op dit moment een gelijkwaardige tegenstander die alles op alles zette om weer in de wedstrijd te komen. In de laatste twee periodes, 3-1 en 4-3, was jammer genoeg Waterpolo Den Haag niet meer bij machte om nogmaals aan te zetten.

Vyron Verkijk van Sportsignaal ging in gesprek met coach van Waterpolo Den Haag, Mark van Engelen, en blikte terug op deze wedstrijd. Beluister het interview via:

Haagse waterpolosters winnen bij WZC Zoetermeer met 10-5 en pakken de tweede plek op de ranglijst. Afgelopen week wonnen de Haagse dames nog overtuigend met 13-5 in het Hofbad. In de eerste periode waren de teams gelijkwaardig en sloten de periode af met een 2-2 stand. Lopende de wedstrijd wisten de Haagse dames het verschil weer in doelpunten uit te drukken. Ook in deze wedstrijd bleek weer dat het team in de breedte beschikt over veel scorende speelsters en voor de tegenstanders is dit moeilijk te verdedigen.

Komend weekend spelen beide teams thuis tegen UZSC heren en BZ&PC dames. De Livestream zal weer de oplossing zijn om beide wedstrijden te kunnen volgen.

Redactie: Sportshoots.nl
Foto van Sportsnap.nl