Waterpolo Den Haag verliest beide wedstrijden

De Haagse dames speelde afgelopen zaterdag de eerste officiële competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen ZV Haerlem. Na 3 overwinningen op rij, moest het team van coach Anton Heiden de eerste nederlaag incasseren: 4-7 (periodestanden 0-1; 1-3; 3-1; 0-2). 

Het niet compleet spelende team van Heiden, liep al snel tegen een achterstand aan, van 1-4 halverwege de wedstrijd. De inhaalrace stokte na de 3de periode en herstelde ZV Haerlem het evenwicht door de laatste periode nogmaals tweemaal te scoren.

Heren

Het herenteam van Waterpolo Den Haag reisde af naar het verre Borculo om tegen het vreemdelingen legioen van BZC te spelen. Het team bestaand uit 6 Hongaren, 1 Serviër, 1 Nieuw-Zeelander en 4 Nederlanders bleek een maatje te groot voor de Haagse equipe. Met een 15-10 nederlaag trokken de Hagenezen aan het kortste end.

Hieronder een interview met Mark van Engelen, coach van de waterpoloërs van Waterpolo Den Haag

Het komende weekend spelen de mannen van Den Haag thuis tegen SVH uit Rotterdam en de dames spelen in Vlaardingen tegen ZVVS

Redactie: PR Waterpolo Den Haag
Foto’s: Frank van Leeuwen – Meer foto’s op SportSnap