EHC verliest tegen koploper, maar blijft leren

De handballers van EHC hebben zaterdagavond in de eigen sporthal aan de Groene Zoom met 41-25 verloren van Houten. EHC is na drie speelronden nog puntloos. Houten staat nog zonder puntverlies bovenaan in de eredivisie.

De eerste helft kwam EHC goed mee, punten werden gescoord en aanvallen werden uitgespeeld. Door het temporiseren konden de Haagse handballers bijblijven waardoor het lang gelijk op ging. Na een half uur nam Houten langzaam meer afstand.

Ook in de tweede begon EHC prima, maar maakte geen kans meer tegen het betere Houten. Ondanks dat hebben de keepers een paar mooie stops gehad en speelde de thuisploeg de wedstrijd goed uit. De spelers groeien op dit niveau en meer vertrouwen krijgen. Wanneer Houten in de omschakeling versnelt, komt EHC In de problemen. En de nog teveel gemaakte persoonlijke fouten worden direct afgestraft op dit niveau.