UltimAir Hijs Hokij kent geen enkel probleem met Eaters en is koploper

UltimAir Hijs Hokij heeft vrijdagavond opnieuw haar thuiswedstrijd gewonnen. Het team van hoofdcoach Chris Eimers was vanavond te sterk voor de Eaters uit Limburg en wisten de wedstrijd met duidelijke cijfers te winnen: 9-1. Maar liefst 1500 toeschouwers zagen dat de thuisclub al snel verzekerd was van de punten. 

Voor het einde van de eerste periode stond het al 4-1 voor UltimAir Hijs Hokij. De Haagse ploeg was over de hele wedstrijd de betere en hadden amper problemen met de Eaters. De Limburgse formatie probeerde na de 3-1 meer uit de wedstrijd te halen, maar ontbeerde daarvoor de stootkracht. In de tweede periode besloot Hijs Hokij niet te verslappen en werd de score nog eens flink uitgebreid. Door doelpunten van Jurryt Smid, Alan van Bentem,Ronald Wurm en Jeffrey Melissant stond het met nog één periode te spelen maar liefst 8-1. In de laatste 20 minuten namen de ‘rood/blauwen’ toch wat gas terug. Wel werd er nog gescoord door Alan van Bentem die met zijn doelpunt de eindstand bepaalde: 9-1. 

Door deze overwinning is UltimAir Hijs Hokij momenteel koploper in de Beker- en BeNe League competitie met 9 punten uit 3 wedstrijden. Aanstaande zondag neemt Hijs Hokij het opnieuw op tegen de Eaters, maar dan in het Limburgse Geleen.

EINDSTAND: UltimAir Hijs Hokij vs Snackpoint Eaters Limburg 9-1

Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:
3′ Jay Huisman (1-0)
9′ Jay de Ruiter (2-0)
10′ Adam Logozzo (3-0)
19′ Jeffrey Melissant (4-1)
24′ Jurryt Smid (5-1)
32′ Alan van Bentem (6-1)
34′ Ronald Wurm (7-1)
39′ Jeffrey Melissant (8-1)
55′ Alan van Bentem (9-1)

Redactie en foto’s: Kjelt Vlaardingerbroek – UltimAir Hijs Hokij Den Haag