ZVV Den Haag mannen overtuigen in hoge noorden

De zaalvoetballers van ZVV Den Haag hebben vrijdagavond de verre uitwedstrijd tegen Leekster Eagles met 4-1 gewonnen. Door deze zege staan de Hagenaars op de ranglijst van de eredivisie op een knappe negende plaats met vier punten uit drie duels.

Grote druk
ZVV Den Haag trok naar het noorden met een krappe selectie en invaller coaches Naim el Yousfi en Nico Taal. Hoofdcoach Gerald Baars moet nog een schorsing uitzitten. Na de eerste helft stonden de Hagenaars, die onder grote druk stonden, met 2-0 voor door treffers van Faisal Karoumi (die na een blessure in de tweede helft in het veld moest blijven omdat er toen geen wissels meer voorhanden waren) en aanvoerder Morad Chalhi.

Kwaliteit
Door een grotere individuele kwaliteit en de wil om hard te werken bleef ZVV Den Haag ook bij het laatste fluitsignaal aan de goede kant van de score. Nadat de Groningers de aansluitingstreffer hadden gemaakt, beslisten Brahim Karoumi en Morad Chalhi (zijn tweede van de avond) het verre uitduel in het voordeel van de Hagenaar.