WHC-Hercules wint relatief makkelijk

WHC-Hercules heeft in de sportbal Boswijk een mooie overwinning geboekt op GHV. De 31-23 overwinning werd echter overschaduwd door een blessure van Stefan Coster.

De wedstrijd begon gelijkwaardig waar allebei keepers met goedde reddingen hun ploeg op de been hielden. Maar in de loop van de eerste helft wisten de Hagenaars langzaam uit te lopen naar een ruststand van 17-12.

De tweede helft leek de weerstand van GHV gebroken en kwam WHC-Hercules er steeds makkelijker tot scoren met als eindstand 31-23 tot gevolg. Dit had echter nog meer kunnen zijn als er een aantal strafworpen waren gescoord.

Vlak na rust kwam Stefan Coster niet ongeschonden uit een scrimmage en bleef op de grond liggen. Coster, die als een verleden heeft met zijn kuisbanden, kon de wedstrijd niet voortzetten en vreest voor wederom een blessure aan zijn kruisband.

Al met al een enerverende dag in sporthal Boswijk waar weer publiek op de tribune zat dat zich gedurende de hele wedstrijd liet horen.

Redactie en foto’s: Erik de Kleijn
Meer foto’s ga naar: SportSnap