KVS/Maritiem op koers na winst in tweede wedstrijd

KVS/Maritiem deed in de thuiswedstrijd tegen GKV/Economics goede zaken. Een eenvoudige middag werd het niet in het Cas van Dijk park. GKV bleek een stugge tegenstander en het spel van KVS was wat onrustig door gebrek aan concentratie. De 1e helft eindigde uiteindelijk in 9-7 in het voordeel van de thuisploeg maar de wedstrijd was nog zeker niet gespeeld.

In de 2e helft komt GKV terug in de wedstrijd en zet KVS op kleine achterstand. Ook de nodige wissels brengen geen verbetering in het spel en het blijft gelijk opgaan. Uiteindelijk maakt aanvoerder Pieter Redelijkheid het verschil en zet zijn team op het juiste spoor. Met nog 2 minuten te gaan is het inmiddels 18-15 op het scorebord. GKV probeert het nog wel maar de wedstrijd eindigt in 19-16 in het voordeel van KVS/Maritiem. De punten blijven in Scheveningen en KVS/Maritiem ligt op koers zonder puntverlies in de veldcompetitie.

Redactie en foto’s: Eric van der Ende